Laden Evenementen

« Alle Evenementen

WHAMANIA! Nobel Leiden

1 maart 2025 @ 20:00 - 2 maart 2025 @ 02:00

WHAMANIA! DJ BERT VAN GULIK

Ga mee terug in de tijd en laat je meenemen naar Club Tropicana ft. WHAMANIA!

De 12-koppige band WHAMANIA! doet de oude tijden van George Michael en Andrew Ridgeley herleven, compleet met blazers en zangeressen Pepsi & Shirlie. Het feest is compleet met DJ Bert van Gulik. Ik ben verantwoordelijk voor de pre- en afterparties rondom WHAMANIA! En jij kan de hele avond, samen met je vrienden meezingen en dansen op de lekkerste 70’s, 80’s en vroege 90’s plaatjes! Let’s go dancing and everything will be alright!

Tijdens het WHAMANIA! live concert is er op de achtergrond op groot scherm een zelf geproduceerde documentaire te zien als eerbetoon aan WHAM! Waarin niet alleen WHAM! wordt geëerd, maar ook de uitzonderlijke vriendschap tussen George Michael en Andrew Ridgeley wordt belicht en leidde tot successen als Club Tropicana, Wake Me Up Before You Go Go, Freedom, Last Christmas, I’m Your Man, The Edge Of Heaven, maar ook George Michael’s eerste solosuccessen: Careless Whisper en A Different Corner.

De rol van George Michael wordt meesterlijk vertolkt door Jordan Roy, bekend van Better Than Ever, X-Factor en The Voice of Holland. Zijn muzikale reis begon met zijn eigen solotournee “Freedom” een eerbetoon aan George Michael.

DJ Bert van Gulik zorgt dat je geen moment stil hoeft te staan; Alle hits uit de periode waar Andrew en George samen zo van hielden en hun eerste danspasjes op oefenden komen voorbij.

Gegevens

Begin:
1 maart 2025 @ 20:00
Einde:
2 maart 2025 @ 02:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://whamania.com/tour-dates/

Organisator

WHAMANIA!
Telefoon
+31620759334
E-mail
marc@amsbookings.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Nobel Leiden
Marktsteeg 8
LEIDEN, 2312 CS Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31713031666
Bekijk de site van Locatie