Club / Discotheek

Mijn DiscoDJ Services

AllRound VideoDJ boeken voor jouw club of discotheek? Met DJ Bert van Gulik maak je gegarandeerd de juiste keuze. Méér dan 30 jaar ervaring, en vele clubs gingen je voor.

Voor de bezoekers van jouw club / discotheek draai ik de lekkerste en best dansbare tracks uit de jaren ’70, ’80 & ’90. De grote hits komen voorbij, maar zeker óók een aantal vergeten-classics om mensen te verrassen. Ik mix alles strak aan elkaar, in beeld én geluid.

Meer weten?

TRACKS DIE IK DRAAI:

Indeep – Last Night A DJ Saved My Life | Earth, Wind & Fire – September | KC & The Sunshine Band – Give It Up | Michael Jackson – Wanna Be Startin’ Somethin’ | Kriss Kross – Jump | Kool & The Gang – Celebration | Beyoncé – Single Ladies [Put A Ring On It] | Third World. -Now That We Found Love | Prince – Kiss | Miami Sound Machine – Dr. Beat | Crystal Waters – She’s Homeless | C & C Music Factory – Everybody Dance Now | Human Leaque – Don’t You Want Me | Rufus & Chaka Khan – Ain’t Nobody | Usher – Yeah!

Waarom ik geschikt ben voor jouw club / discotheek

Ik heb gemerkt dat veel DJ’s denken dat het publiek voor hen komt. Bij mij is dat andersom. Ik ben er voor jouw bezoekers. Dit betekent bijvoorbeeld dat ik tijdens het DJ’en constant de [omgeving van de] dansvloer scan en daarop anticipeer. Hierdoor weet ik altijd de juiste tracks op het juiste moment te draaien. Daarnaast telt mijn ervaring om van mijn DJ-set in jouw club een groot succes te maken ook mee. Mijn DJ carrière is in 1989 gestart, en ik heb ondertussen op honderden gelegenheden mogen DJ’ en, waaronder erg veel clubs.

Als ik de hele avond / nacht in jouw club draai, dan start ik mijn DJ-set rustig en bouw het tempo op, om uiteindelijk jouw publiek op het juiste moment helemaal los te laten gaan. Een lege dansvloer is géén optie tijdens DJ-set. Maar ook een kortere set, als onderdeel van een themafeest in jouw club, is mogelijk. Ik zorg voor een onvergetelijke ervaring voor jouw bezoekers tijdens mijn 1 of 3 uur durende DJ-set.

De allergrootste dancehits komen langs, maar zeker óók een aantal vergeten-classics. Herkenbaarheid van tracks en inspelen op het publiek is key voor mij. Alle tracks worden door mij live op miraculeuze wijze strak aan elkaar gemixt, zodat dat mijn DJ-set één geheel wordt.

De beelden bij de muziek? ik beschik over een zeer grote collectie videoclips voor jouw club /. discotheek. Alles wat je hoort zie je hierbij ook op schermen. Je ziet dus de lekkerste muziek met de originele videoclips in een perfecte beeld- en geluidskwaliteit.

Ik beschik over de videoclips uit de archieven van de grote [en kleine] platenmaatschappijen, Avro’s Toppop, Musik Laden en Top of The Pops. Ik heb ze écht allemaal, vanaf de jaren ’50 tot en met de laatste hits. Geloof me: jouw bezoekers gaan die beelden écht prachtig vinden!

Hoe werkt het boekingsproces? Alles gaat van tevoren met elkaar in goed overleg. Ik kan nadruk leggen waar jij dat wenst, of we spreken samen af welke tracks ik juist wel / niet zal draaien. Ik heb een vragenlijst die ik altijd even met mijn opdrachtgevers naloop, zodat we niet voor verassingen komen te staan, en mijn DJ-set volledig aansluit bij jouw wensen en ideeën.

Goed gevoel bij? Neem dan eens contact met me op. Je hebt me dan nog niet geboekt, maar we kunnen dan wél samen ontdekken of we een klik hebben om voor jouw club samen te werken. Ik ben nieuwsgierig wie je bent.

club / discotheek

Reviews

DJ Bert van Gulik heeft in onze discotheek van onze disco thema-avond een waanzinnig feest gemaakt.

Mike

Mike

Enorm bedankt voor een super geslaagde avond! Mensen praten er nog over. Als je op het eiland bent, kun je altijd bij ons aanhaken. De players staan klaar voor je!

Dennis

Dennis

De juiste plaat op het juiste moment zorgde voor een topfeest voor de bezoekers van ons themafeest!

Nico

Nico