Wat ik doe

70’s 80’s 90’s DJ boeken voor jouw themafeest, festival, club / discotheek of bedrijfsfeest? Met DJ Bert van Gulik maak je gegarandeerd de juiste keuze.

Een lege dansvloer is géén optie tijdens mijn DJ-set. Ik zorg voor een onvergetelijke ervaring voor de bezoekers van jouw event tijdens mijn 1 of 3 uur durende DJ-set. Wist je trouwens dat ik al mijn disco-tracks live en naadloos aan elkaar mix?

Bezoek hieronder één van de pagina's die het best past bij het event dat jij aan het organiseren bent. Ik leg je daar graag uit waarom ik de beste keuze ben voor jouw themafeest, festival, club / discotheek of bedrijfsfeest.

Ik hoop dat we elkaar snel spreken!

TRACKS DIE IK DRAAI:

Whitney Houston – I Wanna Dance With Somebody [Who Loves Me] | Neneh Cherry – Buffalo Stance |  Soul II Soul – Back II Live | Earth, Wind & Fire – Boogie Wonderland | Michael Jackson – Don’t Stop ‘Til You’ve Get Enough | Prince – 1999 | Sister Sledge – We Are Family | Dan Hartman – Relight My Fire | Simple Minds – Don’t You [Forget About Me] | Kool & The Gang – Celebration | Cheryl Lynn – Got To Be Real | Rose Royce – Car Wash | KC & The Sunshine Band – Give It Up | Aretha Franklin – Think | Robin S. – Luv 4 Luv | Bob Marley – Could You Be Loved | Pionter Sisters – I’m So Excited | Dolly Dots – Love Me Just A Little Bit More | Wild Cherry – Play That Funky Music

Videoclips

De beelden bij de muziek? Ik beschik over een zeer grote collectie 70’s 80’s 90’s videoclips voor jouw themafeest, festival, club / discotheek of bedrijfsfeest.

Alles wat je hoort zie je hierbij ook op schermen. Je ziet dus de lekkerste muziek met de originele videoclips in een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit.

Videoclips uit de archieven van de grote [en kleine] platenmaatschappijen, Avro's Toppop, Musik Laden en Top of The Pops. Ik heb ze echt allemaal.

Meer weten?

wat ik draai

music styles

  • 70s
  • 80s
  • 90s
  • funk
  • disco
  • soul
  • R&B
  • dance
  • pop
  • New wave
De tijdlijn van mijn DJ-werk

Timeline

1989

Robinson Landsmeer. [vaste DJ]

1993

Vrij & Blij Landsmeer [meerdere themafeesten]

1994

ID&T [DJ op verschillende feesten]

1996

Party Time Amsterdam [vele jaren opdrachten als DiscoDJ op veel locaties door heel NL en België] 

1997

Grand Café de Driesprong Landsmeer [meerdere themafeesten] & Grand Café de Kater Haarlem [vaste DJ]

1998

Club Babbels Purmerend [vaste DJ]

1999

De Doele Purmerend [vaste DJ]

2002

Grand Café de Driesprong [meerdere themafeesten]

2004

Festival Landsmeer [themafeest]

2016

Dorpshuis Landsmeer [meerdere besloten feesten]

2018

Grand Café De Heeren Purmerend [themafeest DJ]

2019

Wapen van Landsmeer [vaste DJ tijdens 35+ discofeesten]

2021

BuzzPartners Purmerend [bedrijfsfeest DJ]

2022

Eindfeest Sport- en Feestweek Landsmeer & Los Amigos Ibiza [themafeest DJ]

1989
1993
1994
1996
1997
1998
1999
2002
2004
2016
2018
2019
2021
2022