Wat ik doe

AllRound VideoDJ boeken voor jouw themafeest, festival, club / discotheek of bedrijfsfeest? Met DJ Bert van Gulik maak je gegarandeerd de juiste keuze.

Een lege dansvloer is géén optie tijdens mijn DJ-set. Ik zorg voor een onvergetelijke ervaring voor de bezoekers van jouw event tijdens mijn 1 of 3 uur durende DJ-set. Wist je trouwens dat ik al mijn disco-tracks live en naadloos aan elkaar mix? Compleet met beeld!

Bezoek hieronder één van de pagina's die het best past bij het event dat jij aan het organiseren bent. Ik leg je daar graag uit waarom ik de beste keuze ben voor jouw themafeest, festival, club / discotheek of bedrijfsfeest.

Ik hoop dat we elkaar snel spreken!

WAAR IK HET DOE

013 Tilburg | Iduna Drachten | P60 Amstelveen | Oosterpoort Groningen | Bibelot Dordrecht | Bij Lampe Raalte | Effenaar Eindhoven | Gebouw-T Bergen Op Zoom | Tivoli Utrecht | FG Heerhugowaard | Musis Arnhem | Stadsgehoorzaal Leiden | Victorie Alkmaar | Neushoorn Leeuwarden | Martiniplaza Groningen | Mezz Breda | De Bosuil Weert | Grenswerk Venlo | P3 Purmerend |  | Klik hier en check mijn agenda om te zien waar ik de komende periode draai. |

TRACKS DIE IK DRAAI:

Neneh Cherry – Buffalo Stance |  DJ Jean – The Launch | Soul II Soul – Back II Live | Earth, Wind & Fire – Boogie Wonderland | Michael Jackson – Don’t Stop ‘Til You’ve Get Enough | Prince – 1999 | Sister Sledge – We Are Family | Dan Hartman – Relight My Fire | Simple Minds – Don’t You [Forget About Me] |Salt N Pepa – Twist & Shout | Kool & The Gang – Celebration | Fedde Le Grand – Put Your Hands Up For Detroit | Rose Royce – Car Wash | KC & The Sunshine Band – Give It Up | Aretha Franklin – Think | Robin S. – Luv 4 Luv | Bob Marley – Could You Be Loved | Queen – Crazy Little Thing Called Love | Dolly Dots – Love Me Just A Little Bit More | Wild Cherry – Play That Funky Music | Underdog Project – Summerjam

Videoclips

De beelden bij de muziek? Ik beschik over een zeer grote collectie videoclips voor jouw themafeest, festival, club / discotheek of bedrijfsfeest.

Alles wat je hoort zie je hierbij ook op schermen. Je ziet dus de lekkerste muziek met de originele videoclips in een perfecte beeld- en geluidskwaliteit.

Videoclips uit de archieven van de grote [en kleine] platenmaatschappijen, Avro's Toppop, Musik Laden en Top of The Pops. Ik heb ze écht allemaal, vanaf de jaren '50 tot en met de laatste hits.

Meer weten?

wat ik draai

music styles

 • 60S
 • 70s
 • 80s
 • 90s
 • 00S
 • 10S
 • 20S
 • soul
 • R&B
 • dance
 • ROCK
 • FUNK
 • pop
 • New wave
 • HOUSE
De tijdlijn van mijn DJ-werk

Timeline

1989

Robinson Landsmeer. [vaste DJ]

1993

Vrij & Blij Landsmeer [meerdere themafeesten]

1994

ID&T [DJ op verschillende feesten]

1996

Party Time Amsterdam [vele jaren opdrachten als DiscoDJ op veel locaties door heel NL en België] 

1997

Grand Café de Driesprong Landsmeer [meerdere themafeesten] & Grand Café de Kater Haarlem [vaste DJ]

1998

Club Babbels Purmerend [vaste DJ]

1999

De Doele Purmerend [vaste DJ]

2002

Grand Café de Driesprong [meerdere themafeesten]

2004

Festival Landsmeer [themafeest]

2016

Dorpshuis Landsmeer [meerdere besloten feesten]

2018

Grand Café De Heeren Purmerend [themafeest DJ]

2019

Wapen van Landsmeer [vaste DJ tijdens 35+ discofeesten]

2021

BuzzPartners Purmerend [bedrijfsfeest DJ]

2022

Eindfeest Sport- en Feestweek Landsmeer & Los Amigos Ibiza [themafeest DJ]

2023

40UP DJ Crew

2024

40UP DJ Crew & DJ Club Tropicana Ft. WHAMANIA!

1989
1993
1994
1996
1997
1998
1999
2002
2004
2016
2018
2019
2021
2022
2023
2024