Eindelijk dan! Sinds ik ben begonnen met mijn serieuze DJ werk in 1989 [ik draaide toen al jaren op kleine partijen en bij verenigingen bij mij op het dorp] heb ik eigenlijk nooit gedacht ooit nog eens een website hiervoor op te gaan zetten.

 

In 1989 werd ik gevraagd als DJ voor jachthaven / discotheek Robinson in Landsmeer. Vervolgens volgde een boekingskantoor waarvoor een flink aantal jaren op heel erg feestjes heb mogen draaien [soms meerdere op één avond], én werd ik regelmatig benaderd om ergens een leuk draaiklusje te doen. Ik heb in de periode tussen 2005 – 2018 ook een periode gehad dat ik er eigenlijk wel klaar mee was met het draaiwerk. Ik had immers voldoende feestjes gedaan en vroeg mij af wat ik nog aan wie wilde bewijzen.

 

Toch begon de bal na de Corona-periode weer wat harder te rollen, doordat ik als vaste DJ in Het Wapen van Landsmeer werd gevraagd voor de druk bezochte 35+ feesten. Ik had daar vóór Corona al een aantal keren gedraaid, dus was trots om als resident-DJ gevraagd te worden. Uiteindelijk was mijn DJ-set op Ibiza in de zomer van 2022 doorslaggevend om deze website te creëren.

 

DJ zijn: dat speel je niet, dan bén je gewoon.

 

Daarom hoop ik met deze website een duidelijk beeld te geven wie ik als DJ ben, en wat ik kan betekenen voor organisatoren van festivals, bedrijfsfeesten en [thema]feesten in grand café’s, discotheken en clubs. Maar wellicht heb jij mij ergens zien draaien en was je nieuwsgierig wie ik was. Ook daarom is een site zoals deze leuk.

 

Voor iedereen op mijn site, en dit nu heeft gelezen: welkom op mijn nieuwe website en hopelijk tot snel ziens!